Gratis bogmærker, der kan udskrives, så børn kan inspirere dem til at læse

Indholdsfortegnelse:

Gratis bogmærker, der kan udskrives, så børn kan inspirere dem til at læse
Gratis bogmærker, der kan udskrives, så børn kan inspirere dem til at læse
Anonim
to skolebørn læser bøger på biblioteket
to skolebørn læser bøger på biblioteket

Det er tid til at gøre læsningen endnu sjovere! Giv dine børn nogle søde bogmærker i en række forskellige stilarter. Fra festlige feriebogmærker til bogmærker, de kan farvelægge, her finder du over 28 forskellige bogmærker, som dine børn vil elske. Du kan også finde et par andre gratis printbare bogmærker, som børn kan downloade. Få tips til at dekorere og tilpasse bogmærker, så børn kan gøre dem helt unikke.

Gratis printbare bogmærker

Leder du efter sjove bogmærker, der kan downloades, som børn kan nyde? Læs videre og print flere eller alle bogmærkerne nedenfor. Få bogmærkerne til at holde længere ved at laminere dem eller printe dem på karton. Du kan også hul på toppen og tilføje et bånd. Hvis du har brug for hjælp til at downloade og udskrive bogmærkerne, så tjek denne nyttige vejledning.

Gratis printbare bogmærker med citater

Leder du efter et sødt bogmærke, som dit barn vil elske at placere i deres bog? Hvert bogmærke nedenfor har et sødt billede og et sjovt citat for at opmuntre til at læse.

Inspirerende bogmærker til at dele kærligheden til at læse

Brug disse bogmærker til at belønne børn og opmuntre dem til at læse, eller til at minde dem om, at læsning er en gave. Hvert bogmærke indeholder et inspirerende ordsprog og søde illustrationer.

Udskrivbare bogmærker til børnehave

Det kan være en udfordring at få dine børnehaver til at psyke med at læse. Giv dem et gratis sjovt bogmærke i deres læsepakke, eller sæt et i deres yndlingsbog. At have et bogmærke med noget, de elsker, kan gøre læsning sjovere for dem. Du kan også lade dem vælge deres yndlings.

Udskrivbare bogmærker med ferietema, som børn kan nyde

Har dit barn en bestemt ferie, de kan lide at fejre? Giv dem et festligt bogmærke for at fejre højtider som jul, påske, Halloween og Valentinsdag. Disse er gode gaver til dine børn.

Gratis udskrivbare sæsonbogmærker til børn

Læser dine børn årstiderne i skolen? Overrask dem med et sæsonbestemt bogmærke til bøgerne på deres lister. Disse bogmærker tilbyder en farverig måde at nyde de skiftende årstider.

Udskrivbare bogmærker til farve

En af de bedste ting ved printbare bogmærker er, at du kan tilpasse dem. Nyd fire sjove bogmærker, børn kan farvelægge og dekorere. De vil have det sjovt med at lave originale bogmærker til at bruge i deres læsere.

Andre gratis printbare bogmærker til download

Hvis du vil have lidt mere variation til dine små læsere, kan du prøve nogle af disse sjove bogmærker, der kan downloades. De er gratis at printe og tilbyder flere designs.

  • Naturbogmærker til at farvelægge og tilpasse.
  • Læs og abstrakt bogmærker fra Doodle Art Alley.
  • Rocket-tema læselog og brugerdefinerede bogmærker, som børn kan farvelægge.
  • Få gratis udskrivbare dyrebogmærker, som børn kan farvelægge.

Tilpas dine bogmærker til børn

Tag dine printbare bogmærker til et helt nyt niveau ved at hjælpe børn med at tilpasse dem. Hvis du vil forstærke dit bogmærke lidt mere, før du laminerer det, kan du prøve et par ideer som:

  • Føj et par klistermærker til bogmærket, såsom at tilføje deres navne. Du kan endda tilføje klistermærker af deres yndlingssuperhelt eller bogkarakter.
  • Lad børnene tegne et billede på bagsiden af bogmærket for at gøre det mere tilpasset.
  • Tilføj juvelklistermærker for mere glans.
  • Anvend glitter eller brug glitterpenne til at omridse tegn eller ordene på bogmærkerne.

Bliv kreativ med dine bogmærker

Når du har lamineret dit bogmærke, kan du stadig tilføje nogle søde tilpasninger. Du kan prøve at slå hul i dit bogmærke og tilføje en lille bling. Ud over at tilføje et bånd kan du prøve:

  • Brug filt, byggepapir osv. til at skære figurer ud og fastgør dem til bogmærket med snor. Dette gør en lille bogmærke charme.
  • Ved brug af snor kan du tilføje en lille perler til dit bogmærke for at få det til at skille sig ud. Du kan skifte perlefarver for at skabe et sjovt mønster.
  • Brug garn eller snor i en anden farve, og flet det sammen for at lave en dinglende kvast.
  • Brug filt eller papir til at klippe dit navn ud, og brug garn til at tilføje det til slutningen af dit bogmærke.

Med kun noget papir, lim og garn kan du tilføje alle slags tilpasninger til de printbare bogmærker. Lige meget hvad, sørg for at have det sjovt med det.

Gratis printbare bogmærker til inspiration

Hvis du er forælder, bedsteforælder eller lærer, inspirerer du børn til at læse, når du giver dem et bogmærke. Bogmærker er et værktøj, der hjælper med at fremme en livslang kærlighed til at læse. Læg en i dit barns rygsæk, julestrømpe eller deres yndlingsbog.

Anbefalede: