Umulig sød kartoffeltærte

Indholdsfortegnelse:

Umulig sød kartoffeltærte
Umulig sød kartoffeltærte
Anonim
umulig sød kartoffeltærte
umulig sød kartoffeltærte

Hvis du har en blender og en tærtefad, har du al den hardware, du skal bruge til at lave en fantastisk umulig sød kartoffeltærte.

To Dream the Impossible Pie

I slutningen af 60'erne, da madlavning blev betragtet som en påtvingelse, ikke et glamourøst tidsfordriv, som det er i dag, jo hurtigere og lettere du kunne smide noget sammen, jo bedre. Selvom nogle af disse quick fix-måltider heldigvis er gået tabt til den bedre smag af tid, har nogle hurtige tricks modstået tidens tand for at blive en del af vores kultur, eller i det mindste et pænt trick til at imponere venner. Et af disse fantastiske tricks kom fra bagsiden af en Bisquick-kasse. Ja, de samme mennesker, der bragte dig den hurtige pandekagedej (du kan nemt lave din egen pandekageblanding, selvom du ikke tilfældigvis har Bisquick i nærheden) bragte dig den umulige tærte.

Den originale opskrift var på den umulige kokosnøddetærte. Dette var den slags opskrift, som engang prøvet og bragt til en fest, kirkelig social eller familiesammenkomst, ville opskriften blive givet videre. Da opskriften kom fra køkken til køkken, begyndte innovative hjemmebagere at arbejde på deres egne varianter.

Hvad gør det umuligt

Når du har kigget på opskriften og indset, hvor enkel opskriften er, er du måske tilbøjelig til at spørge "Hvad gør det umuligt?" Den umulige søde kartoffeltærte har fået sit navn fra det faktum, at blandingen bliver hældt i en tom tærteform og alligevel på en eller anden måde ender med en tynd skorpe, når den er færdiglavet. Dette sker, fordi melet, der blandes i tærteblandingen, sætter sig, mens tærten bages. Dette er ikke en rigtig stykke skorpe.

På mange måder er den umulige tærte en skorpefri tærte, fordi den skorpe, der dannes, i bedste fald er marginal. Men rigtig skorpe eller ej, når du først smager en skive umulig sød kartoffeltærte, tror jeg, du bliver hooked. Første gang jeg prøvede at lave denne tærte var jeg mildest t alt lidt skeptisk. Da jeg kom fra en traditionel madlavningsbaggrund og blev lært på kulinarisk skole, at alle tærter havde en skorpe, troede jeg virkelig ikke, at den umulige søde kartoffeltærte-opskrift overhovedet ville fungere. Men jeg var overrasket over, at tærten blev så velsmagende, som den gjorde, og så meget bedre ud, end jeg havde forventet. Jeg toppede den med en Chantilly creme, men du kan toppe den med hvad du tilfældigvis kan lide for at toppe din søde kartoffeltærte.

Impossible Sweet Potato Pie

Ingredienser

  • 1 kop Bisquick-bageblanding
  • 2 kopper kogte, skrællede søde kartofler
  • 4 ounce (1/2 kop) us altet smør
  • 1 12 oz. dåse inddampet mælk
  • 1/2 kop lys brun farin, pakket
  • 2 store æg, let pisket
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 1 tsk stødt kanel
  • 1 tsk malet ingefær
  • 1/2 tsk stødt muskatnød
  • Et skvæt s alt

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.
  2. Smør en 9-tommers tærteplade med smør.
  3. Bland Bisquick, sukker, krydderier, vanilje, æg, tilberedte søde kartofler, s alt og inddampet mælk i en blender, indtil det er glat.
  4. Hældes i den forberedte tærteplade.
  5. Bag i 50 til 55 minutter, eller indtil kniven, der er indsat nær midten, kommer ren ud.
  6. Køligt på stativ.
  7. Server toppet med creme Chantilly.

Tips og hints

  • Du kan erstatte Bisquick med en kop selvhævende mel, som fungerer lige så godt.
  • Crème Chantilly er tung creme blandet med sukker og vanilje.
  • Jeg kan godt lide at bruge et glas- eller Pyrex-tærtefad. Jeg føler, at de giver en bedre farve på skorpen, eller i dette tilfælde vil Pyrex'en vise den selvfremstillede piecrust frem. Jeg føler også, at de gennemsigtige tærtefade præsenterer sig bedre, hvormed jeg mener, at når du bringer dem på bordet for at servere tærten, ser de meget seje ud.
  • For en god smagsvariation knuses ca. 3/4 kop pekannødder eller valnødder og fold dem i tærteblandingen.

Anbefalede: