Kalkun og fyldegrydeopskrift

Indholdsfortegnelse:

Kalkun og fyldegrydeopskrift
Kalkun og fyldegrydeopskrift
Anonim
Kalkun og fyldegryde
Kalkun og fyldegryde

Tyrkiet og fyldgryde er en fantastisk måde at nyde rester fra Thanksgiving-middagen på.

Aftensmaden er forbi, men madlavningen er lige begyndt

Der ser altid ud til at være mere kalkun end folk til Thanksgiving-middag, og det er bare sådan, det skal være. Ingen har lyst til at løbe tør for fugl på den ene dag om året, hvor det bliver midtpunkt og bordets højdepunkt. Hvis tingene går rigtigt, vil du gerne have mere kalkun, end du har mennesker, og resterne beder bare om at blive brugt. Du kan tage kalkunkroppen, indmaden og hvad har du og lave en fin suppe. Kalkunsalatsandwich og frisk kalkunendivesalat med hjemmelavet dressing er altid vindere. Men hvad hvis du bor, hvor vejret bliver koldere omkring Thanksgiving? Så er en varmende og indbydende kalkun- og fyld-grydeopskrift vejen at gå.

Køl det, før tingene varmes op

Når du har serveret kalkunen, bør du komme fuglen på køl. Dette gør flere ting. For det første holder det slagtekroppen væk fra gæster og deres plukkefingre. Jeg gider ikke fodre mine gæster, faktisk er det det, jeg er bedst til. Men jeg foretrækker, at de ikke plukker i slagtekroppen. Jeg er lidt af en klæber til sanitet. Du ønsker at få fuglen ind i køleren hurtigt for at forhindre, at bakterierne har det for sjovt. En kogt fugl, der hænger ved stuetemperatur, er et fantastisk sted at dyrke meget dårlige bakterier.

Når kalkunen er ordentligt afkølet, vil kødet være nemmere at fjerne fra knoglerne. Hvis du trækker din kalkun og fylder grydeopskriften frem, vil du let kunne skære kalkunen i mundrette terninger.

Hvis du kan gemme lidt sovs, så meget desto bedre. Problemet med de fleste gryderetter lavet med rester er, at uanset hvor frisk og saftigt kødet var, da det blev serveret første gang, kan det tørre ud efter en anden tilberedning. I betragtning af at denne gryderet også har fyld, der også vil absorbere meget væske, vil vi gerne tilsætte så meget væske i retten som muligt. Når du tilføjer væske til en opskrift, skal du sørge for at overveje, om væsken vil tilføje smag eller mindske den. Vand har en tendens til at gøre tingene, ja, vandige. Så ønsker vi, er alt med smag at tilføje til gryden. Sovs fra middagen er en god start. Andre gode ideer er enhver madlavningsvæske fra kalkunen og kalkunfonden, hvis du tilfældigvis laver noget med skroget.

Tyrkiet og fyldegryde

Vi putter dette i en 2-liters gryde eller ovnfast fad. Hvis du tilfældigvis har frisk hjemmelavet tranebærsauce, den slags, hvor bærrene stadig for det meste er hele, så ville det være dejligt at tilføje lidt af det til denne opskrift.

Ingredienser

  • 1 3/4 kopper fyld
  • 1 2/3 kopper kalkun i tern
  • 1 kop sovs
  • 3 ounces Crème Fraiche
  • 1/2 kop frisk hjemmelavet tranebærsauce (valgfrit)
  • S alt og peber

Instruktioner

  1. Forvarm din ovn til 350 grader Fahrenheit.
  2. Spray gryderetten med non-stick spray.
  3. Bland sovsen og Crème Fraiche grundigt i en skål.
  4. Smag til s alt og peber og juster derefter.
  5. Tilsæt fyldet i bunden af gryden. Tryk den forsigtigt ned for at sætte den, men ikke så hårdt, at den pakkes for stramt.
  6. Hvis du bruger tranebærene, så tilføj dem nu.
  7. Føj kalkunen i tern til retten.
  8. Hæld sovsen/Crème Fraiche over gryden.
  9. Bag i 30-35 minutter.
  10. Lad afkøle før servering.
  11. Du kan også tilføje andre grøntsagsrester, du tilfældigvis har omkring dig, f.eks. ærter, hvis du vil.

Anbefalede: