Opskrift på Pepperoni Pizza

Indholdsfortegnelse:

Opskrift på Pepperoni Pizza
Opskrift på Pepperoni Pizza
Anonim
Pepperoni pizza
Pepperoni pizza

At holde en pizzafest er dobbelt så sjovt, når du har din egen opskrift på pepperoni pizza.

Hvordan pizza reddede verden

Det er en udbredt overbevisning, at pizzaen er menneskehedens vigtigste opfindelse efter, selvfølgelig, øl, der som vi alle ved, er hjørnestenen i civilisationen. Sikkert påstår mange mennesker, at hjulet er menneskehedens vigtigste opfindelse, men lad os se på fakta:

  1. Pizzaen er rund, det samme er hjulet. Så hjulets form er ikke engang original.
  2. Hjulet er nyttigt, men ikke så velsmagende som pepperoni-pizza, når det serveres med øl.
  3. Mange mennesker (som er mig) tror, at hjulet blev skabt for at lette hurtigere levering af pizza og øl.

Når vi betragter disse næsten udelukkende opdigtede fakta, ser vi, at pizza er meget vigtigere end hjulet. En sidste test: Ring til nogle venner og fortæl dem, at du holder en fest, og at du skal lave hjemmelavede hjul. Ring nu til nogle flere og fortæl dem, at du holder en fest og skal lave noget hjemmelavet pizza. Jeg tror, du vil opdage, at flere mennesker vil være begejstrede for at spise pizza end hjul.

En perfekt pizza i tre dele

Når vi tænker på pizza, og det gør jeg ofte, bemærker vi, at pizza virkelig er lavet af tre separate, men lige dele, ligesom vores regering, men i modsætning til vores regering er pizza dækket med velsmagende ost.

Når vi nedbryder en pizza, bemærker vi, at den har en skorpe, en sauce og toppings. For at lave din egen opskrift på pepperoni pizza, skal du anskaffe dig alle disse dele.

Først, lad os se på skorpen

Du kan få din pizzadej ved at købe den fra dit lokale pizzeria, købe en færdiglavet skorpe i supermarkedet, eller, hvis du har lyst, kan du lave din egen fra bunden. Jeg kan godt lide at bruge en kartoffelfoccacia-opskrift til min pizzadej. Kartoflernes tilsatte stivelse giver pizzaen en tykkere, stærkere skorpe.

For at lave din egen pizzadej fra bunden, skal du bruge:

  • 1 1/2 ounce frisk gær
  • 14 ounces vand
  • 1 pund kartoffelmos (bag en stor kartoffel og lad den køle af. Mos den)
  • 1/2 ounce s alt
  • 2 1/2 pund brødmel (du behøver muligvis ikke alt melet)

Crust-instruktioner

  1. Opløs gæren i vandet.
  2. Tilsæt kartoflen og cirka halvdelen af brødmelet.
  3. Tilsæt s altet og tilsæt langsomt resten af melet, indtil dejen når en jævn og brugbar konsistens.
  4. Vend dejen ud på dit bord og ælt den i cirka 9 minutter, indtil den er glat og blød at røre ved.
  5. Dæk dejen til og lad den hvile til den er dobbelt så stor. Du kan eventuelt placere dejen i en oliesmurt skål og dække den med plastfolie eller bare lade den hvile på dit bord dækket med et fugtigt køkkenrulle.
  6. Når dejen er fordoblet i størrelse, slå den ned og skær den i to lige store dele.
  7. Rul ud til runde pizzaformer på cirka otte tommer på tværs.
  8. Bensl pizzaen med olivenolie.

Nu er du klar til saucen

Enhver tomatsauce, du kan lide, fungerer på din pizza, men traditionelt er pizzasauce en smule sødere end den tomatsauce, du ville bruge på din pasta, så du kan eventuelt tilføje lidt sukker til saucen. Det du leder efter her er en glat sauce. Hvis du har tilovers marinara, kan du køre det gennem din foodprocessor eller din blender. Du ønsker ikke, at din pizzasauce skal have bidder af ting i sig, fordi du ikke vil have, at dine toppings skal konkurrere med din sauce. Jarred sauce vil klare sig fint, eller hvis du har tid, kan du lave din sauce på forhånd. Hvis du laver din pizza i en festsituation, så lav saucen aftenen før.

Opskrift på Pepperoni Pizza

Nu hvor du har skorpen og saucen, er resten op til dig. Mozzarellaost er obligatorisk, fordi den smelter godt uden at brænde og giver dig den snorlige osteoplevelse, der gør det sjovt at spise pizza. Det ville være meget nyttigt, hvis du havde en brødsten til at bage din pizza på eller for det bedste resultat en brændeovn pizzaovn, men hvis du ikke har disse ting, kan du bage den direkte på din bagepande eller kageplade i din standardovn. For at få en ægte pepperoni-pizza skal du toppe saucen med mozzarella og derefter noget pepperoni (selvfølgelig) og så hvad du bedst kan lide. Jeg kan godt lide ansjoser, men det er bare mig.

Bag din pizza i en 375-graders ovn i 10 til 15 minutter eller indtil den er færdig. Du vil vide, at det er færdigt, når osten er let brunet og boblende, og skorpen er hævet.

Anbefalede: