Går børn i Californien i skole hele året rundt?

Indholdsfortegnelse:

Går børn i Californien i skole hele året rundt?
Går børn i Californien i skole hele året rundt?
Anonim
pige ser på kloden
pige ser på kloden

Går børn i Californien i skole hele året rundt? Nogle børn gør det, og mange andre skoledistrikter overvejer det.

Statistics on Do Kids in California Go to School All Year Round

Hvad siger statistikkerne i forhold til spørgsmålet "Går børn i Californien i skole hele året rundt?" Ifølge en statistisk undersøgelse af Californiens helårsprogrammer i 2005-2006 blev følgende registreret:

  • Der er over 9.500 offentlige skoler i Californien.
  • Californiens samlede K-12-tilmelding omfatter over seks millioner studerende.
  • Af de 1.054 skoledistrikter i staten Californien bruger 156 programmer året rundt.
  • Over en million elever i klassetrin K-12 går i skole året rundt.

Mange skoledistrikter i Californien, såvel som distrikter i Florida og Texas, har taget idéen om helårsskole til sig, og tilhængere af ideen besvarer spørgsmålet: "Går børn i Californien i skole hele året rundt? "med et eftertrykkeligt "Ja!" Hvorfor går mange ind for sådan en idé?

Idéen om året rundt skole

Hvad mange mennesker ikke er klar over er, at helårs skolegang virkelig ikke betyder, at børn går i skole hver uge året rundt. Mange skoledistriktskalendere i Californien følger et skema med undervisning og pauser i løbet af året, hvor mange indfører en 60/20 eller 45/15 kalender, hvor børn går i skole i 60 dage og derefter pauser i 20, eller børn går i skole i 45 dage før pause i 15 dage, gentag cyklussen hele året.

Desuden fortsætter californiske skoler med at håndtere problemet med overbelægning. Helårsskemaer giver mange distrikter mulighed for at forskyde klasseskemaer. Ved at gøre dette kan en gruppe elever holde pause, mens resten af skolen er i gang, og dermed reducere klassestørrelsen i hele distriktet.

Endelig, vil helårsskolen tage fat i andre stater i den nærmeste fremtid? Tja, mange stater ser på Californien som en trendsætter, som de er fast besluttet på at følge, men budgetmæssige begrænsninger og vokale kritikere kan fortsætte med at standse ethvert reelt forsøg på at sprede teorien om uddannelse året rundt til andre områder af landet.

Anbefalede: