Broadway-shows for teenagere

Indholdsfortegnelse:

Broadway-shows for teenagere
Broadway-shows for teenagere
Anonim
Times Square
Times Square

Leder du efter noget teenagervenligt til dit næste Broadway-show? Disse shows kombinerer relaterbare budskaber med musik, teenagere kan synge, hvilket giver en vindende kombination.

Kære Evan Hansen

Kære Evan Hansen er hot lige nu, fordi den berører dybe emner som selvmord og depression. Når det er sagt, taler karaktererne og problemerne - fra ulykkelig og ufort alt kærlighed til forældreforhold - dybt til især teenagere. Den bruger også sociale medier som et vigtigt plot - igen, hvilket gør det til den typiske teen-musical. Musikalske teenagere vil elske det prisvindende partitur, som har adskillige øreorme såsom Is That Good for You? og vinke gennem et vindue. Manuskriptet er også præget af sjove øjeblikke, så du skal ikke føle, at du tager dine teenagere med for at se et trist og deprimerende show. Det er især godt for teenagere, der tænker dybt, og som ønsker meningsfuld underholdning og ikke viger tilbage fra vanskelige samtaler.

Teatertelt afsløres for 'Dear Evan Hansen'
Teatertelt afsløres for 'Dear Evan Hansen'

Hamilton

På overfladen kan tanken om at se et show om faderen til den føderale reserve måske lyde som en snooze-fest. Hamilton er dog selve definitionen af, hvad det vil sige at være ikonisk og banebrydende. En musikalsk sat til rap- og hiphopmusik, partituret er geni alt, og manuskriptet understreger temaer, der er relevante for i dag, såsom indvandreres magt, kvinders rettigheder og endda racelighed. Grundlæggerne er, som du aldrig har set dem før, men mange af teksterne er hentet fra egentlige primære kilder, så selvom tingene er gentænkt, er der en vis grad af historisk nøjagtighed. Og bonus! Dine teenagere vil google historie som aldrig før. Dette show er perfekt til teenageraktivister, der interesserer sig for spørgsmål som immigration og kvinders rettigheder, som elsker historie.

Afsløring af 'Hamilton' Theatre Marquee
Afsløring af 'Hamilton' Theatre Marquee

School of Rock

Hvem elsker ikke en god historie om en underdog, der lykkes? School of Rock leverer netop det med hjertepumpende musicalnumre og et vanvittigt talentfuldt cast af musiker-skuespillere. Med et partitur med (du har sikkert gættet det) solide rockmelodier, vil denne kultklassiker få dine teenagere ud af stolene og klappe med. Teenagere vil være rodet efter hovedpersonen, relateret til jams som, Stick it to the Man, og kan virkelig komme bag om den glade, feel-good slutning. Dette show er især fantastisk til teenagere, der er musikelskere.

Afsløring af 'School Of Rock' Teater Marquee
Afsløring af 'School Of Rock' Teater Marquee

Sponge Bob Square Pants

Du skulle aldrig tro, at denne glade gule svamp "der bor i en ananas under havet" ville finde køb hos et så bredt publikum, som den har. Men det har den faktisk. Teenagere, især ældre, vil elske Sponge Bob, fordi det appellerer til deres følelse af nostalgi. Når alt kommer til alt, brugte mange af dem tid på at se denne elskværdige gule goofball på fjernsynet. Tro dog ikke, at dette er en hyped Nickelodeon-version af tv-showet. Partituret har optimistiske sange som Best Day Ever, og det blev nomineret til hele 12 Tony-priser. Af en eller anden grund er Sponge Bob Square Pants en fantastisk musical. Enhver teenager vil elske dette show, men kunstneriske teenagere vil især elske scenografien her.

Afsløring af 'SpongeBob SquarePants' Teater Marquee
Afsløring af 'SpongeBob SquarePants' Teater Marquee

Kinky Boots

På trods af navnet er Kinky Boots et tot alt teenagervenligt show. Den handler om en fyr, der forsøger at redde sin families skofabrik og hans tur til nogle meget utraditionelle metoder for at få det hele til at fungere. Den byder på fabelagtig koreografi, optimistisk musik og et positivt budskab om, hvor vigtigt det er at omfavne, hvem du er. Det er svært at gå ud af den musical uden at føle, at man har evnen til at overtage verden. Musikken pumper med numre som I Can Lift You Up, så vær opmærksom: dine børn vil synge dette hele vejen hjem. Når det er sagt, er du måske også det. Showet vil især tale til medlemmer og allierede af LGBTQ+-fællesskabet, men budskabet er til alle.

'Kinky Boots' - Theatre Marquee
'Kinky Boots' - Theatre Marquee

Servitrice

Hvis din teenager elsker Sara Bareilles, vil de elske Waitress - hun skrev musikken, og du kan høre hendes signaturlyd hele vejen igennem. Men selvom de ikke er fans (Sara hvem?), er servitrice gribende, tankevækkende og bevægende. Plottet kredser om et voldeligt forhold og et dårligt ægteskab, så vær forberedt på at få en god samtaletid med dine teenagere på vej hjem. Når det er sagt, holder sange som I Love You Like a Table stemningen relativt optimistisk. Kort sagt, det er tankevækkende uden at efterlade dig super deprimeret. Showet vil især appellere til teenagere, der er Sara Bareilles-fans og popmusikelskere, og forældre kan finde plottet særligt relevant for deres piger.

Afsløring af Broadways 'Servitrice' Theatre Billboard
Afsløring af Broadways 'Servitrice' Theatre Billboard

Noget råddent

Kort sagt, du skal tage dine teenagere til at se Something Rotten, fordi det er sjovt. Musicalen følger to brødre (det smarte navn Nick og Nigel Bottom), som forsøger at klare sig i teaterverdenen fra 1595, men som må kæmpe med deres samtidige, William Shakespeare. Denne musical er især god til dine teenagere, der er til litteratur eller Shakespeare, men ikke føler, at det er et krav for at nyde musicalen. Fyldt med vittige referencer, sjove sange som Right Hand Man og et væld af corny jokes, vil dine teenagere grine - garanteret. Showet er fantastisk til teenagere, der er teaternørder såvel som Shakespeare-elskere, fordi de vil få alle referencerne.

"Noget råddent!" Teater Marquee Afsløring
"Noget råddent!" Teater Marquee Afsløring

Udforsk teatrets verden

Musicals er en fantastisk måde at udforske teaterkunsten på. De kan være mere engagerende end et direkte skuespil, men nutidens musicals beskæftiger sig med emner, teenagere kan relatere til. Tag dine børn med til at se et show eller to og nyd teaterets magi.

Anbefalede: