Picnic sandwich

Indholdsfortegnelse:

Picnic sandwich
Picnic sandwich
Anonim
Planlæg din perfekte picnic med sandwichopskrifter.
Planlæg din perfekte picnic med sandwichopskrifter.

Hvem elsker ikke at spise picnic sandwich, mens du sidder på et tæppe i solen? Hvis du leder efter måder at bygge det perfekte picnic-opslag på, så læs videre.

Nøglen til picnic-sandwicher

Alle elsker sandwich. De er nemme at lave, nemme at pakke og nemme at spise. Du kan gøre dem lette og sunde eller tunge og solide. Himlen er grænsen, når det kommer til, hvad du kan sætte det til dem, så det giver kun mening, at sandwich betragtes som den perfekte picnicmad.

Der er dog et trick til kunsten at lave sandwich. Som enhver kan bevidne, vil det norm alt resultere i et fugtigt rod at lade en sandwich sidde i mere end et par minutter. Og glem alt om at pakke dem ind, hvilket kun forværrer problemet. Hvordan undgår du, at din frokost bliver til en dum? Her er et par vigtige tips, du bør huske på.

Veggies

Ligesom mennesker er grøntsager for det meste vand. Mange grøntsager skal skæres eller skæres i skiver, før de lægges på en sandwich, hvilket yderligere øger potentialet for blødhed. Hvordan kan du undgå, at fugten fra dine grøntsager trænger ind i dit brød og laver et kæmpe rod?

Tør ikke-skåret grøntsager såsom grønt og spirer med et køkkenrulle, før du lægger dem på din sandwich. Hvis du skærer grøntsager, såsom pickles, tomater eller agurker, dup dem på begge sider med et køkkenrulle for at fjerne overskydende fugt. Dette vil fjerne nok af vandet til at købe dig selv en time eller to vandfri vandre- eller køretid.

Kød

Billede
Billede

Pålæg er i sagens natur fugtige at røre ved, men hvis du lader dem sidde ude på en tallerken i ti minutter, før du lægger dem på brød, mister de en lille smule fugt fra overfladen. Til større kødstykker kan du pakke dem ind i et køkkenrulle og presse dem mellem to plader i et par minutter. Dette fungerer særligt godt med strimlet kød, som har tendens til at samle saft, da det har mere udsat overfladeareal. Giv dit strimlede kød et godt pres for at slippe af med fugt, der forårsager dryp.

Spreads

Der er en hel videnskab omkring sandwichpålæg. Vidste du, at oliebaserede smørepålæg såsom smør, mayonnaise og pesto faktisk lukker fugt væk fra brød og forhindrer det i at blive blødt? Det er sandt! Fedtet i disse smørepålæg holder kød- og grøntsagsjuice der, hvor de hører hjemme - mellem brødskiverne og ikke optaget i dem.

Når du smører smør eller mayo på en skive brød, skal du sørge for at smøre et pænt, jævnt lag, der dækker det fra kant til kant. Brug dog ikke for meget, da meget fedt kan få brød til at blive blødt ligesom vandet fra pålæg.

Picnic Sandwich Opskrifter

Nu hvor du har nogle anti-sog-færdigheder i dit arsenal, har du her en chance for at sætte dem i gang. Disse sandwichopskrifter vil helt sikkert gøre enhver picnic mindeværdig.

Pesto kalkunsandwich

Denne sandwich er altid et hit, og den grønne pesto matcher de udendørs omgivelser, du forhåbentlig nyder den i! Laver to sandwich.

Ingredienser

  • 4 skiver brød
  • 1/2 kop pesto (enten købt i butikken eller hjemmelavet)
  • 1 håndfuld babyspinatblade, forsigtigt tørret
  • 8 skiver ovnstegt kalkunbryst
  • Citronsaft

Instruktioner

  1. Fordel pesto tyndt og jævnt på den ene side af alle fire brødskiver. Læg to skiver til side.
  2. Læg spinatblade på de to resterende brødskiver, og læg derefter kalkunen på.
  3. Drys med et par dråber citronsaft og top sandwich med de skiver, du har lagt til side.
  4. Nyd!

Veggie Wraps

For alt i verden er wraps bestemt sandwich. De er nemme at lave, sjove at spise, og børn elsker dem! Giver omkring 24 skiver, perfekt til picnic sandwich.

Ingredienser

  • 4 store meltortillas, trimmet til en firkantet form
  • Mayonnaise
  • 1 salathoved, forsigtigt klappet tør
  • 1 håndfuld spinat, forsigtigt klappet tør
  • 1 pakke amerikansk ost (eller hvilken som helst ost, du kan lide)
  • 2 store tomater, skåret i skiver og tørre forsigtigt
  • 1 pakke tandstikker

Instruktioner

  1. Læg tortillas flade og fordel dem jævnt med mayo.
  2. På hver tortilla, læg et lag salat, spinat og ost, og læg derefter en række tomatskiver lige ned i midten.
  3. Rul tortillas stramt op og fastgør dem i 1-tommers sektioner med tandstikker
  4. Skær i 1-tommers skiver med en meget skarp kniv.
  5. Bred ud på et fad og nyd.

Anbefalede: