Spiller Clue Online

Indholdsfortegnelse:

Spiller Clue Online
Spiller Clue Online
Anonim
Online Clue spil
Online Clue spil

Som spilproducenten Hasbro siger, er Clue "mysteriet, du elsker at løse igen og igen." Dette klassiske detektivspil, der blev introduceret i 1949, har bevæget sig ud over brættet og ind i den virtuelle verden. Et spinoff-spil er tilgængeligt til onlinespil, og der er også klassiske onlinespil, du kan spille for at forbedre din oplevelse.

Arcade Spot

Når du går til arcadespot.com, kan du finde Clue opført under arkadespil. Spillet tager 10 sekunder at indlæse og kræver Adobe Flash for at spille. Siden er nem at navigere på, og spillet indlæses meget hurtigt. En annonce kan afspilles lige før dit spil begynder, men den varer kun et par sekunder. Højst seks personer, enten menneske- eller computerstyret, kan spille ad gangen.

For at spille:

  1. Brug piletasterne til at bevæge sig gennem palæet og indsamle spor.
  2. " Z" -tasten på dit tastatur fungerer som den vigtigste handlingsknap til at slå terningen og vælge menupunkter.
  3. I denne version er dit mål at finde ud af, hvem der myrdede Mr. Boddy, og hvilket våben der blev brugt til at gøre det.
  4. Når du har nok spor, så foreslå, hvem morderen er.

Lad os spille Sega

Spil det klassiske spil Clue på letsplaysega.com. Sørg for, at Adobe Flash Player er aktiveret i din webbrowser. Siden er enkel, let søgbar, og spillet afvikles problemfrit. Du behøver ikke at registrere dig for at begynde spillet; bare klik på gameplay-området og tryk på "enter" -tasten.

Du kan også caste din computer- eller bærbare computerskærm til dit fjernsyn og bruge din videospilscontroller til at afspille denne version. Nogle mennesker har nævnt, at de har problemer med deres computerstyring. Hvis dette sker for dig, kan du overveje at prøve at bruge en gamepad. Sammen med traditionelle kablede muligheder er der gode trådløse muligheder, som kan bruges, når du spiller spil på dit fjernsyn, computer, tablet eller telefon.

For at spille:

  1. Brug pilene til at flytte rundt på din spiller og prøv at løse mordmysteriet.
  2. Kontrollerne er baseret på den klassiske Sega-gamepad. A-, B- og C-knapperne på den originale gamepad svarer til X-, C- og V-tasterne på dit computertastatur.
  3. Begynd spillet ved at trykke på B-tasten på dit tastatur, som fungerer som ækvivalenten til "start" -knappen på en gamepad.
  4. Samle spor i hele huset.
  5. Gæt dit bedste bud på, hvem morderen er!

SNESFun

Når du går til snesfun.com, kan du spille ældre Super Nintendo-spil online. Du skal blot klikke på knappen "Spil spillet" for at komme i gang, men sørg for, at du har aktiveret Adobe Flash Player i din webbrowser. Denne side viser også de mest aktive spillere for hvert spil. For at få adgang til flere spil og få din score offentliggjort på deres side, skal du registrere dig. Du kan bruge Google, Facebook eller Twitter til at logge ind, hvis du ikke vil oprette et nyt brugernavn eller adgangskode.

For at spille:

  1. Som det klassiske spil forsøger du at finde ud af, hvem Mr. Boddys morder er.
  2. Brug piletasterne til at flytte rundt i huset og samle spor.
  3. A- og S-tasterne på dit tastatur svarer til A- og B-knapperne i spillet. Enter-tasten er din startknap, og mellemrumstasten er din valgknap.
  4. Når du har samlet nok spor, kan du prøve at fastholde morderen.

Clue: Secrets & Spies

Hasbro har gjort en spinoff-version af det klassiske spil tilgængelig online. Clue: Secrets & Spies er et eventyrspil med skjulte objekter, der kan spilles gratis på Pogo.com. Spillet kan spilles alene eller med venner, hvis du registrerer dig hos Pogo. Ved at registrere dig på siden kan du også gemme dine point, tjene præmier eller chatte med dine venner.

I dette hemmelige spil med spiontema prøver du at finde forskellige objekter, mens du bruger dine detektivevner til at opspore Agent Black og hans C. L. U. E. (Criminal League for Ultimate Espionage) agenter.

For at spille:

  1. Spillet er opdelt i 60-minutters episoder, ligesom et tv-program. Afsnittene kan sættes på pause, og du kan afspille dem i den rækkefølge, du vælger.
  2. For hver episode får du en liste over objekter, der er smart gemt i scenen. Du skal blot klikke på objekterne, efterhånden som du finder dem.
  3. Hvis du går i stå i en episode, vil hints inde i spillet hjælpe dig på vej.

Selvom spillet kan spilles af børn helt ned til otte år, skal du være 13 år for at oprette en konto hos Pogo.

Gaming System Options

Ud over at spille online kan du også spille Clue på dit yndlingsspilsystem. Spillet er inkluderet i den tredje del af Hasbro Family Game Night-serien fra Electronic Arts sammen med Yahtzee Hands Down, The Game of Life, Mouse Trap og Twister. Selvom du ikke længere kan hente en ny kopi af spillet, lagerfører GameStop typisk brugte kopier til Nintendo Wii, Xbox 360 og PlayStation 3.

Anbefalede: