Bedste restauranter i Atlanta

Indholdsfortegnelse:

Bedste restauranter i Atlanta
Bedste restauranter i Atlanta
Anonim
Atlanta, Georgia
Atlanta, Georgia

Atlanta er et af de største storbycentre på østkysten. Folk fra hele verden flytter til Atlanta hver gang, og det betyder, at der er en blomstrende restaurantscene, der har alt fra klassiske sydstatskomfort til internationale fusionsdelikatesser. Hvis du besøger Atlanta eller for nylig er flyttet dertil, så tjek disse fantastiske steder at få et måltid mad.

1. Staplehouse

Frisk høst grøntsager
Frisk høst grøntsager

Staplehouse er en af de bedste nye restauranter i Atlanta. Staplehouse ligger i Atlantas Old 4th Ward og har en lækker menu, der skifter sæsonmæssigt afhængigt af, hvad lokale avlere har klar. Ikke kun er maden lækker og sæsonbestemt, men Staplehouse har en servicemission. De er et for-profit datterselskab af The Giving Kitchen, en non-profit organisation, der hjælper fødevareindustriens arbejdere i Atlanta metroområde, når der opstår uventede medicinske eller økonomiske vanskeligheder.

2. Aviva af Kameel

Falafler med cherrytomater og salat på tallerken
Falafler med cherrytomater og salat på tallerken

Aviva by Kameel er ikke kun højt bedømt af spisende gæster, men er også en af de bedste restauranter i Atlanta lige nu ifølge Thrillist. Gør dine smagsløg klar til at tage en tur over Atlanten, fordi Aviva by Kameel serverer nogle af de bedste falafel, shwarma og andre mellemøstlige delikatesser, du nogensinde har smagt. Dette er en familiedrevet operation, der startede i 2012 og baserer alt på gamle familieopskrifter.

3. Stakkels Calvins

Det indre af Poor Calvin's
Det indre af Poor Calvin's

Kokken Calvin Phan er født i Vietnam og klassisk uddannet i Tyskland. I 2012 bragte han sine kulinariske stylings til downtown Atlanta, og Poor Calvin's blev født. På denne hyggelige restaurant kan du få smukke thailandske retter med et sydligt twist, den fineste brunch i centrum og nogle af de bedste cocktails i hele byen. Stakkels Calvin's betragtes bredt som en af Atlantas bedst bevarede hemmeligheder.

4. Generalen Muir

Pastramisandwich
Pastramisandwich

Generalen Muir har sat sit krav på Atalanta foodie-scenen på kun fire korte år. New York Times udnævnte det som et af de bedste spisesteder i Atlanta. TGM serverer klassiske New York Jewish Deli-klassikere som bagels, latkes og sprød pastrami. Hvis disse retter ikke får mundvandet til at løbe, blev det i 2016 kåret som det bedste nye bageri for dets fremragende brød.

5. Fox Bros. Bar-B-Q

Interiør af Fox Bros Bar-B-Q foto af James Camp fotografering
Interiør af Fox Bros Bar-B-Q foto af James Camp fotografering

Siden 2007 har Jonathan og Justin Fox slynget lækker BBQ fra deres restaurant i Atlanta. Hvis du leder efter grill i baggårdsstil, er Fox Bros. bestemt der, du vil hen. Det blev endda kåret som en af de bedste BBQ-restauranter i Atlanta af ABC News. Alle Jonathan og Justins opskrifter blev født ud af deres baghave-grill med venner og familie, hvilket tilføjede den hjemmedyrkede smag.

6. Viva La Vegan

Karry skål
Karry skål

Hvis du har brug for en vegansk/vegetarisk mulighed i Atlanta, er Viva La Vegan et must. Dette lokale sted er en af de 10 essentielle vegetariske restauranter i Atlanta. De serverer sydlige retter med et vegansk twist som veganske chilihunde, Chik N og vafler og Fishless Po Boy-sandwicher. Fra den 20. august 2017 ser deres hjemmeside ud til at være ude af drift, men deres telefon er aktiv, og de er åbne.

7. En Mano

en mano bistro ydre
en mano bistro ydre

A Mano har været undervejs siden 2014, og nu hvor den endelig er åben for forretning, er det en af de hotteste nye restauranter i Atalanta. Kokken Chandler Cottinghame serverer enkle, traditionelle italienske retter med friske ingredienser som pasta lavet internt.

8. Bone's Restaurant

Grillet bøf
Grillet bøf

Bone's er en institution i Atlanta. Selvom det bestemt er på den dyrere side, er det den bedste gourmetrestaurant i Atlanta og et godt sted at få et glas god vin. Hvis du vil have et eksklusivt steakhouse med lækkert kød til en særlig lejlighed, er Bone's stedet at tage hen.

9. Ticonderoga Club

Andeconfit
Andeconfit

Ticonderoga Club er bedst kendt for sin fantastiske cocktails og fantastiske drinksmenu, men deres mad må man heller ikke gå glip af. Menuen er kort, men retterne er konsekvent bedømt som nogle af de bedste i Atlanta. Dette er en hip klub med masser at tilbyde alle, der leder efter en særlig aften i byen. De tilbyder også en sjov søndagsbrunchmenu.

10. Det Hvide Hus

Omelet med feta
Omelet med feta

Det er dagens vigtigste måltid, så hvorfor ikke få morgenmad på Atlanta Magazines bedste valg til morgenmad i Atlanta? White House serverer græsk-inspirerede morgenmadsretter og har noget for enhver smag. Den lokale favorit er den olympiske omelet, som har masser af feta, svampe og tzatziki til at tilfredsstille din indre græske side. Bare rolig, det kommer også med stegte kyllingefingre over kiks med pølsesovs.

The Many Flavors of Atlanta

Atlanta har masser at tilbyde verdens kulinariske eventyrere. Det mest spændende ved Atlanta er, hvor hurtigt det vokser. Med flere og flere mennesker, der kalder Atlanta hjem, er der masser af gode restauranter, der åbner. Uanset om du er ude efter italiensk, thailandsk eller god gammeldags landmad, kan du finde den perfekte ret i Atlantas dykkerrestaurantscene.

Anbefalede: