Gratis e-mail-konti til børn

Indholdsfortegnelse:

Gratis e-mail-konti til børn
Gratis e-mail-konti til børn
Anonim
dreng ved hjælp af bærbar
dreng ved hjælp af bærbar

Hvis du har truffet beslutningen om at give dit barn adgang til internettet, er den sidste ting, du vil bekymre dig om, at hun åbner en uanstændig besked, eller at en person med uhyggelige hensigter nemt kan finde sin e-mailadresse. Heldigvis er der nogle muligheder for gratis e-mail-konti, som giver dig den forældrekontrol, du har brug for for at beskytte dit barn.

Websteder, der tilbyder gratis e-mail til børn

Hvis du giver dit barn adgang til en børnevenlig e-mail-konto, kan det lade dem begynde at udforske internettet sikkert. På denne måde kan de arbejde med deres onlinekommunikation samt udvikle deres tekniske færdigheder.

ZillaMail

ZillaDog samarbejder med skoler om at levere gratis e-mail. ZillaMail kan tilgås fra enhver webbrowser, er sikker mod spam og har fuld forældrekontrol. Børn vil nyde denne gratis e-mail, fordi de kan ændre skins for at tilpasse deres konto. Forældre vil elske det, fordi det automatisk blokerer både bandeord (selvom det bruges af en godkendt ven) og personlige oplysninger. Siden tilbyder endda en gratis online demo. Forældrekontrol på ZillaDog giver dig mulighed for:

  • Opret og rediger en venneliste over personer, der har tilladelse til at kontakte dit barn.
  • Bloker specifikke e-mail-adresser.
  • Opsæt systemet, så en kopi sendes til forælderen af enhver sendt eller modtaget e-mail.

ZillaDog tilbyder opgraderinger til premium-funktioner, såsom et sikkert chatrum, hvor dit barn kan tale med sine venner.

Gmail med familielink

For børn på 13 år og derunder kan en voksen oprette en Gmail-konto til dem ved hjælp af "familielinket." Selvom Gmail vil bede om dit kreditkort for at bekræfte, at en voksen har tilmeldt sig, er denne tjeneste helt gratis. Gmail med familielink er en af de bedste e-mails til børn og forældrekontroltjenester, ifølge ZDnet. Den inkluderer:

  • Evnen til at godkende og blokere appbrug.
  • Indstil tidsgrænser og lås enhedens brug med din enhed.
  • Se og slet dit barns tidligere onlineaktivitet.
  • Forhindrer upassende indhold i at nå dit barn.

Gratis prøveversion og e-mailkonti til små gebyrer til børn

mor og datter bruger en bærbar computer sammen
mor og datter bruger en bærbar computer sammen

Nogle websteder tilbyder gratis prøveperioder, så du kan teste e-mail-kontoen, før du forpligter dig til at betale for tjenester. Selvom disse børns e-mail-konti kræver et gebyr, kommer de ofte med ekstra beskyttende funktioner.

ZooBuh

ZooBuh! koster en dollar om måneden per oprettet konto. De bemærker, at dette gøres, så de kan blokere og forhindre annoncer i at blive vist på dit barns konto. Selvom de ikke tilbyder en gratis prøveperiode, har de en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du og dit barn ikke er tilfredse med deres tjenester. Zoobuh! funktioner:

  • Evnen til at bortfiltrere spam, dårlige ord og specifikke afsendere.
  • Spor, godkend og slet indgående og udgående e-mails og vedhæftede filer.
  • Modtag e-mail-kopier direkte til forældrenes indbakke.
  • Aktiver tidstildelinger og stop midlertidigt brugen af webstedet.
  • Modtag advarsler og bloker rovdyrinteraktion baseret på tip-off-formulering.

Tocomail

Tocomail tilbyder en uges gratis prøveperiode, så du og dit barn kan teste webstedets funktioner, inden de forpligter sig til betalinger. Hvis du ender med at kunne lide siden, koster det 2,99 USD om måneden eller 29,99 USD om året at oprette et barns konto. Funktioner inkluderer:

  • En karantæneboks, der fjerner tvivlsomme e-mails og advarer forælderen med meddelelser.
  • En tegnefunktion, der giver børn mulighed for at være kreative og sende kunstværker via deres e-mail-adresse.
  • Underretninger sendt til den tilmeldte forælder, når en e-mail modtages af dit barns konto.
  • En tilpasset avatar, som børn kan skabe og interagere med.

BørnE-mail

KidsEmail tilbyder en 30 dages prøveperiode og spørger derefter, om du vil fortsætte og købe et abonnement i stedet for at debitere dig automatisk. Abonnementer koster 38,95 USD for et år eller 4,95 USD om måneden. Dette websted tillader op til fire konti for det månedlige abonnement og op til seks konti for det årlige abonnement. Forældre bemærker, at kontoen er super nem at oprette. Andre funktioner omfatter:

  • Muligheden til at sætte grænser for mængden af tid brugt på webstedet.
  • Modtag kopier af e-mails sendt og modtaget samt bloker specifikke afsendere.
  • Et reklamefrit websted, så dit barn ikke bliver eksponeret for noget indhold, du ikke er tryg ved.
  • Automatisk spamfiltrering, som du kan godkende, eller blokere dit barn i at se.

Test kontoen før dit barn bruger

Selv om det er en vital færdighed i nutidens højteknologiske verden at lære at navigere i at sende og modtage e-mails, er det lige så vigtigt at beskytte dit barn mod online rovdyr og forstyrrende indhold. Det er en god ide at oprette kontoen for dit barn hos den udbyder, du vælger, og teste den lidt, når du skal vælge den bedste børne-e-mail-tjeneste. Prøv at sende en e-mail fra en ikke-godkendt adresse og se, hvad der sker. Send en testmail til bedstemor og sørg for, at hun får den. Brug lidt tid på at browse det websted, hvor e-mailen ligger. Hvis alt fungerer, som du ønsker, så kan du bringe dit barn om bord i et miljø, der er personligt testet for sikkerhed af dig.

Anbefalede: