Passion Fruit Martini til at friste dine smagsløg

Indholdsfortegnelse:

Passion Fruit Martini til at friste dine smagsløg
Passion Fruit Martini til at friste dine smagsløg
Anonim
Glas forfriskende passionsfrugt Martini cocktail
Glas forfriskende passionsfrugt Martini cocktail

Ingredienser

  • 2 ounce vodka
  • 1 ounce passionsfrugtjuice
  • ¾ ounce friskpresset limejuice
  • ½ ounce ananaslikør
  • Ice
  • Passionsfrugtskive til pynt

Instruktioner

  1. Køl et martini-glas eller coupé.
  2. I en cocktailshaker tilsættes is, vodka, passionsfrugtjuice, limejuice og ananaslikør.
  3. Ryst for at slappe af.
  4. Sig i et afkølet glas.
  5. Pryn med passionsfrugtskive.

Variationer og udskiftninger

Passionsfrugt er en tropisk smag, der passer godt sammen med mange smagsvarianter, så du kan drømme stort, hvis det er det, du vil, eller du kan lægge på passionsfrugten.

  • I stedet for en passionsfrugtjuice, tilsæt passionsfrugtpuré for en tykkere martini.
  • Du kan springe limesaften over til fordel for citronsaft. Du kan endda overveje at bruge friskpresset appelsinjuice.
  • Spring ananaslikøren over og brug ananasjuice til den søde, sure smag. Eller skift i passionsfrugtlikør.
  • Vanilje passer usædvanligt godt med passionsfrugt, så prøv vaniljevodka.

Pynt

Passionsfrugt martini er afhængig af en kile passionsfrugt til at skille sig ud, men det kan være udfordrende at finde frisk passionsfrugt. I stedet kan du bruge et citron- eller appelsinhjul som prikken over i'et. Du kan endda stable et par frugter sammen med et cocktailspyd, såsom en ananasskive med et appelsinhjul og citronbånd. Passionsfrugten martini er en deluxe cocktail; klæde det ud som sådan.

Om passionsfrugten Martini

Passionsfrugt er en luksuriøst tropisk frugt, der er et produkt af passionsfrugtblomsten, en vinplante i varmt vejr. Det findes oftest i juiceblandinger, men fortjener en chance for at skinne i et martini-glas. Når du først kommer forbi skindet, huser indersiden af passionsfrugten de pulpede, saftige frø, der rummer hemmeligheden bag passionsfrugtjuice og -puré. Frøene har en velsmagende smag med en delikat og naturlig balance mellem sødt og syrligt. Dens smag er en kombination af mango og ananas med et strejf af syrlig lime.

Ved at kende passionsfrugtens velsmagende kompleksitet, kan smagen af din martini være så kompleks eller enkel, som du ønsker. Disse komplementære smage giver endda lidt frihed til yderligere at fremhæve passionsfrugtens saftige smag ved at bruge en passionsfrugtrom. Og hvis du vil have din passionsfrugtmartini til at være alkoholfri, så brug tre ounce passionsfrugtjuice, en ounce limejuice, med hver en halv ounce ananasjuice og fløde kokosnød.

Tilbedelse af passionsfrugten

Frugtmartini-revolutionen har hurtigt kastet lys over frugtverdenens lidet kendte og mindre tilgængelige smagsvarianter, og passionsfrugtmartinien er ingen undtagelse. Uanset om du er så heldig at score frisk passionsfrugt, eller du har fundet passionsfrugtpuré, så lad den skinne i en martini.

Anbefalede: