Skinkeglasuropskrift

Indholdsfortegnelse:

Skinkeglasuropskrift
Skinkeglasuropskrift
Anonim
skinke glasur
skinke glasur

En god skinkeglasuropskrift kan betyde forskellen mellem en fantastisk skinke og en spektakulær skinke.

Glaze forventninger

Bagt skinke er naturligt smagfuldt. Faktisk, hvis du ikke havde en skinkeglasuropskrift ved hånden, eller hvis du glemte at glasere din skinke, ville dit måltid stadig være lækkert. Hvad en god skinkeglasur gør, er at forbedre skinkesmagen ved at tilføje komplementære smage til skinken. En skinkeglasur vil også give skinkens yderside en fantastisk farve og tekstur.

De fleste traditionelle skinkeglasuropskrifter vil indeholde brun farin. Brun farin matches naturligt med skinke og trækker skinkens bedste smag frem. En sjov test af dette er at tage en pladebakke beklædt med pergament. Læg en rist på bagepladen med flere skiver bacon på toppen. Drys nogle af baconstrimlerne med lidt farin. Bag dette i en 350 grader varm ovn i cirka 10 minutter. Lad baconen køle af og smag derefter til de to forskellige baconstrimler. Du vil opdage, at baconet drysset med brun farin har en rigere, mere kompleks smag. I øvrigt er denne måde at tilberede bacon på, hvordan restauranter får deres bacon til at være flad og jævnt tilberedt. Hvis du tilbereder din bacon på denne måde uden brun farin, er det en fantastisk måde at producere rent baconfedt på, hvilket kræves i mange sydlige opskrifter.

Skinkeglasuropskrift

Skinkeglasur bruges norm alt lige før skinken er færdigkogt. For det bedste resultat, glasér skinken to gange - én gang 20 minutter før den er færdig og igen 10 minutter før skinken er færdig. Denne opskrift er god til en 6-8 pund skinke.

Ingredienser

  • 1 kop brun farin
  • 1/2 kop æblecider
  • 1 teskefuld dijonsennep
  • En knivspids kanel
  • En knivspids allehånde
  • 1 ounce (ca. 3 spiseskefulde) tør sherry

Instruktioner

  1. Bring alle ingredienser i kog.
  2. Simre indtil sukkeret er opløst.
  3. Glaser skinken 20 minutter før færdiglavning.
  4. Glaser igen, når der er 10 minutter tilbage.
  5. Tillad 18 minutter pr. pund skinke.
  6. Hvis der er glasur tilovers, så server det gerne sammen med skinken.