Varsity Letterman jakkemærker

Indholdsfortegnelse:

Varsity Letterman jakkemærker
Varsity Letterman jakkemærker
Anonim
Letterman jakke patches
Letterman jakke patches

Varsity letterman-jakkelapper går langt ud over de typiske initialer på din gymnasieskole eller blot den sport, du dyrker. Du kan tilpasse din Letterman-jakke med en række forskellige patches, der inkluderer dine interesser både inden for sport, akademiske områder og videre.

Typiske Varsity Letterman-jakkelapper

Når du har fået en letterman-jakke, er der en række forskellige patches, som du kan sætte på den. Generelt vil din skole overholde en bestemt stil eller måde at sætte plastre på. De fleste plastre vil blive uddelt til eleverne under en prisuddeling. Der er adskillige plastre, der betragtes som "typiske" over hele linjen, og som sandsynligvis findes på de fleste letterman-jakker.

Chevrons

Typisk uddeles en chevron for hvert år, som en spiller har forpligtet sig til sporten. Du kan enten uddele generelle chevrons hvert år, eller du kan uddele sportsspecifikke chevrons. Disse chevrons har stængerne, der repræsenterer mange års engagement plus sportens symbol - uanset om det er en baseball, hockeystav eller pompon. En ulempe ved at have sportsspecifikke chevrons er, at hvis du har en atlet, der deltager i en række aktiviteter i alle fire år på gymnasiet - kan jakken begynde at se rodet ud. Det skal bemærkes, at chevrons generelt ikke tildeles i årevis på et universitetshold, men blot år, der dyrker sporten i gymnasiet. Chevrons bæres generelt på ærmet.

Store bogstaver og maskotter

Et stort bogstav bæres generelt foran på din jakke. Bogstavet er norm alt det første bogstav på din skole. For eksempel ville elever på "Gateway High School" have et "G" foran på jakken. På nogle skoler, hvor der tilbydes brevjakker til både akademiske, musikalske eller atletiske sysler, kan bogstaverne variere i stil. Så en elev i marchband kan have et bogstav i oldengelsk stil, hvorimod en atlet kan have et blokbogstav. Maskoter er også en del af den traditionelle letterman-jakke og er generelt tilpasset og bestilt af skolen eller boosterklubben.

Erindringsplastre

Er din skole rangeret først i staten? Vandt du konference titlen i år? Deltog du i en speciel scrimmage eller kamp efter sæson? De fleste skoler vil uddele erindringsplastre, der angiver den spillede sæson og titlen eller begivenheden. Disse plastre bæres generelt på ærmet.

Store ryglapper

Disse plastre går typisk hen over ryggen og angiver maskotnavnet eller en aktivitet såsom "cheerleader" eller "marching band". Ikke alle elever får et plaster på tværs af ryggen, men i stedet plejer det at være reserveret til særlige grupper inden for skolens overordnede atletiske organisation.

Aktivitets- og sportspatches

De fleste aktiviteter og sport har et universelt symbol. For eksempel symboliserer to masker ofte drama. Sport kan ofte symboliseres med bolden i spil, eller en lille figur af en person, der udfører en aktivitet såsom dykning eller svømning. De fleste atleter vil få et sport- eller aktivitetsmærke for hver fritidsaktivitet, de er involveret i.

Sy lapper på den nemme måde

Når du har fortjent dine plastre, skal du tage dem på din jakke! Her er en hurtig måde at få professionelle resultater med minimal indsats.

Du skal bruge:

  • Stitch Witchery, Liquid Stitches eller et lignende "no-sew" klæbende produkt
  • Tråd, der koordinerer med patchen

Følg disse trin:

  1. Brug Liquid Stitch, Stitch Witchery eller andet klæbende produkt på bagsiden af dit plaster, og sæt derefter plasteret på det ønskede sted på jakken.
  2. Følg de klæbende anvisninger, og vent derefter en hel dag, før du syr. At arbejde trin-for-trin vil gøre din syning lettere og vil hjælpe med at holde plasteret på bedre.
  3. Vælg en trådfarve, der matcher kantfarven på lappen.
  4. Brug en piskesøm til at sy lappen på på plads. Fordi den allerede er limet til jakken, behøver du ikke sy i super små intervaller.

Hvor kan man købe Varsity Letterman-jakkemærker

De fleste virksomheder, der sælger jakker, sælger også plastrene. Men her er et par omfattende ressourcer:

  • Custom Chenille Patches er et af de mest omfattende steder, der har specialiseret sig i både på lager og tilpassede patches til letterman-jakker.
  • Mount Olympus Awards er en billigere mulighed og tilbyder et lagersæt af patches, der kan tilpasses med specifikke detaljer. De sælger også sportsnåle og et godt udvalg af brevindlæg (broderede lapper, der sidder på jakkens hovedblokbogstav.)