Buestøttesko til småbørn

Indholdsfortegnelse:

Buestøttesko til småbørn
Buestøttesko til småbørn
Anonim
Børn binder snørebånd
Børn binder snørebånd

Find ud af mere om, hvornår småbørn har brug for fodtøj til svangstøtte, hvilke slags skomuligheder der er tilgængelige, og hvor man kan købe kvalitetssko til din lille. Fodtøj med den rette komfort, kvalitet og pasform vil holde et lille barn tilfreds og sikkert.

Hvorfor overveje buestøttesko til småbørn

Ifølge American Orthopedic Foot and Ankel Society er svangstøttesko til småbørn generelt unødvendige. Det skyldes, at størstedelen af børn under seksten måneder endnu ikke har udviklet buer – deres fødder er fladere end ældre børn og voksne. Buer udvikles typisk i barndommen og er på plads i en alder af otte.

Ifølge KidsHe alth.org kan svangstøtte eller sko med indbygget svangstøtte dog anbefales til børn med fleksible flade fødder, som oplever smerter eller ubehag i deres fødder eller ben efter løb eller andre fysiske aktiviteter. Den ekstra støtte kan hjælpe med at lindre enhver smerte, som dem med flade fødder oplever.

Muligheder i støttesko til småbørn

Hvis du og din læge har fastslået, at specielle svangstøttesko er rigtige for dit lille barn eller barn, har du en række forskellige muligheder for at købe. Cleveland Clinic ankel- og fodkirurg Nicole Nicoloski, DPI, anbefaler hårde såler for bedre støtte. "En sko, som du frit kan bøje frem og tilbage (blød sål), giver meget lidt støtte og kontrol over fodens bevægelse," siger hun.

Mange skobutikker og onlineforhandlere tilbyder fremragende svangstøtte af høj kvalitet og andet ortopædisk fodtøj, eller du kan købe indlægssåler til børn for ekstra komfort og støtte. Alternativt er der mange skobutikker, der sælger komfortable småbørnssko af høj kvalitet med let til moderat polstret støtte for generel komfort og stabilitet.

Her er otte stilfulde småbørnssko med svangstøtte for at hjælpe med at trøste din lilles små fødder.

Umi Maci

Disse Umi Maci loafers, omkring $70 og fås i små børnestørrelser 8-12, har udtagelige indlægssåler, der er lavet med UmiCloud? Tech memory skum. Plysteknologien understøtter de små buer, når de løber rundt hele dagen. Ydersålen er lavet af et slidstærkt, fleksibelt materiale, så den kan klare alt, fra gemmeleg til et let spil tag.

Dr. Marten Floral Brooklee støvler

DR. MARTENS, 'Brooklee' Støvle
DR. MARTENS, 'Brooklee' Støvle

Hvilket lille barn har ikke en rebelsk side? Disse Dr. Marten Floral Brooklee-støvler (ca. $55) giver dit lille barn komfort og kant. De blev konstrueret med en polstret indersål for komfort og robuste, men fleksible ydersåler, der kan modstå en dag i et lille barns liv. Du skal ikke bekymre dig om at snøre disse dårlige drenge - de har endda lynlåse i siden, så I begge nemt kan løbe ud af huset. Find dem i småbørnsstørrelse 7 - 10.

Pediped's Grip 'N' Go Betty Silver

Pediped's Grip 'N' Go Betty Silver
Pediped's Grip 'N' Go Betty Silver

Kjolesko har et dårligt ry for at være glatte og ubehagelige, men ikke disse! Pediped's Grip 'N' Go Betty Silver-sko, som fås for cirka 55 USD i småbørnsstørrelser 4-7, er specielt designet til småbørn, der lige er ved at få hang til at gå.

Det åndbare læder hjælper deres fødder med at forblive tørre under deres daglige narrestreger, mens deres polstrede indlægssåler og naturgummisåler giver dem den komfort, de har brug for til at lege hele dagen lang. Hvis det ikke er nok, er de godkendt af American Podiatric Medical Association til at fremme en sund fodudvikling.

Saucony Jazz Hook & Loop Sneaker

Saucony Jazz Hook & Loop Sneaker
Saucony Jazz Hook & Loop Sneaker

Åndbare sneakers, der ikke får dine fødder til at svede, er ofte svære at få fat i, men Saucony har mestret dette problem med disse klassikere. Saucony Jazz eller Jazz Lite Hook & Loop Sneakers (vist nedenfor), som kan findes for lidt over $35 i små børn størrelser 4 - 10, har ydersål, der er lavet med en fleksibel gummi og tilbyder studiestøtte til småbørn på farten. De er så behagelige, at selv dit barfodselskende lille barn ikke ville have noget imod at dyrke dem rundt på legepladsen, og de kommer i mange forskellige nuancer til drenge og piger.

Stride Rite SRTech Carter Sneaker

Stride Rite SRT Carter Sneakers, lidt over $45, har forstærkede mellemsål, der fremmer stabilitet og struktur, som hjælper med at forhindre snubler og fald. Sneakersene kommer i størrelserne 4-10 og er lette, med memory-skum fastgjort i fodsengene for at holde mini-walkers komfortable, med deres buer støttet hele dagen.

Ingen grund til at ærgre sig over løse snørebånd – de elastiske bånd og velcrolukninger gør det hurtigt og nemt at tage hendes sko på.

Crocs Kid's CitiLane Roka Slip-On

For noget let og behageligt, prøv Crocs Kid's CitiLane Roka Slip-On, tilgængelig til en overkommelig pris på omkring $35 i små størrelser 7 -9. Crocs fordobler komforten med deres Dual Crocs Comfort? teknologi. De lægger en skumfodseng over Croslite? skum ydersål for maksimal svangstøtte. De er så lette og behagelige, at dine små måske endda vil sove i disse stilfulde slip-on's.

De ventilerede toppe tillader deres små fødder at ånde, mens deres robuste gummimateriale holder dem støttet gennem deres eventyr. De kommer i en række af seks farver, som din lille dreng eller pige kan vælge.

Tsukihoshi Kaz

Tsukihoshi Kaz Sneaker
Tsukihoshi Kaz Sneaker

Tsukihoshi Kaz, (under $60) er enhver forældres drøm, når det kommer til svangstøttesneakers. Deres indlægssåler er specielt designet til at støtte buerne på voksende børn med en polstret fodseng.

Mærket som helhed er blevet en favorit blandt pedortister, der anbefaler tilpassede sko til børn. Tsukihoshi ved, at dine små kan blive snavsede, så de gjorde deres sneakers maskinvaskbare, så du ikke behøver at bruge tid på at skrubbe. Find dem i småbørnsstørrelse 7 - 13.

Se Kai Run Milton Shoes

Se Kai Runs bådsko vil få enhver mor til at falde i svime. Ikke alene er disse See Kai Run Milton-sko (lidt over $50) næsten lige så søde som de små herrer, der har dem på, men de er også bygget med polstrede indlægssåler, der holder deres buer behagelige.

See Kai Run er blevet anerkendt af American Podiatric Medical Association for at fremme sund fodudvikling. Du kan købe dem i småbørnsstørrelser 4 - 10.

Komfortable og holdbare sko

Komfortable og holdbare sko er afgørende for dit barns fodudvikling. Mange kvalitetsmærker af børnefodtøj giver tilstrækkelig dæmpning og meget let svangstøtte, der er rigtigt for småbørn. Kontroller altid konstruktionen og pasformen omhyggeligt for at sikre, at dit lille barn får betydelig komfort til deres daglige eventyr.

Anbefalede: