SUV bugseringskapacitet

Indholdsfortegnelse:

SUV bugseringskapacitet
SUV bugseringskapacitet
Anonim
sort suv trækker en båd
sort suv trækker en båd

Hvis du ønsker at købe en SUV for at gøre mere end bare at køre rundt i byen, så er du sikkert interesseret i SUV'ens bugseringskapacitet for forskellige mærker og modeller. Selvom en høj bugseringskapacitet er nyttig, er det vigtigt at afbalancere den i forhold til brændstofforbruget. Hvis du køber en kraftig SUV med høj bugseringskapacitet, kan du opleve, at køretøjet koster for meget at køre til pendling eller lange afstande.

Forstå SUV-trækkapacitet

Det er komplekst at lære ethvert køretøjs bugseringskapacitet. Selvom mange tror, det simpelthen er vægten din SUV kan trække, er der forskellige faktorer, der giver din SUV en vis bugseringskapacitet.

Faktorer for bugseringskapacitet

Mange faktorer er inkluderet i et køretøjs bugseringskapacitet.

  • Blæserkapacitet inkluderer faktisk alt over SUV'ens samlede vægt, når den er aflæsset for al last og passagerer.
  • Blæserkapacitet inkluderer vægten af passagerer, alt, hvad du har læsset i bagagerummet eller fastspændt til toppen af bilen, og endda vægten af brændstoffet. Dette er totalvægten for køretøjet.
  • Det inkluderer også bruttoakselvægten, eller den maksimale vægt, du kan placere på for- og bagaksler.

Hvis din SUV for eksempel har en trækkapacitet på 5.000 lbs, betyder det, at den kan trække last og en lastet trailer med en samlet vægt på 5.000 lbs. Derfor, hvis du medbringer 1.000 lbs passagerer og bagage, kan du trække en lastet trailer med en vægt på 4.000 lbs.

Andre overvejelser

For at beregne SUV-trækkapaciteten skal du også overveje:

  • Motorens samlede hestekræfter -Mere kraft forbedrer bugseringskapaciteten markant, men det reducerer også brændstoføkonomien betydeligt.
  • Motormoment - Bugsering kræver et lavere omdrejningsmoment.
  • Type og kvalitet af transmissionen - Transmissionen tager hovedet af misbruget, når du trækker meget store læs op og ned ad bakker.
  • Styrken af akslerne under dit køretøj - Bagakslerne spiller typisk en meget større rolle for at øge en SUV's bugseringsevne.
  • Bremsesystem - Større køretøjer med evnen til at trække mere kræver stærkere og mere holdbare bremsesystemer, der kan bremse selv de største belastninger.
  • Køretøjsramme - De anvendte materialer i rammen, såvel som faktorer som akselafstand, påvirker, hvor meget du kan eller ikke kan trække.
  • Trailer hitch rating - Anhængertræk er norm alt klassificeret fra klasse I til klasse IV, hvilket oversættes til en kapacitet på 2.000 pund til imponerende 10.000 pund kapacitet.

Find trækkapacitet

Hvis du leder efter dit køretøjs trækkapacitet, kan du finde det i din instruktionsbog. Men er du på udkig efter en ny SUV, så kan du kigge efter trækkapaciteten på producentens hjemmeside. For eksempel tilbyder Ford almindeligvis deres manualer og oplysninger om bugseringskapacitet for flere modeller online. Det er også vigtigt at finde vægten på traileren, du trækker. Dette skal stå på kapacitetsskiltet, eller du kan finde det i brugervejledningen. Derudover kan du finde en generel vægt for trailere online gennem diagrammer, hvis alt andet fejler.

Top 5 SUV'er til bugsering

Mens der er flere SUV'er, der vil bære din last. Der er et par populære modeller, der inkluderer en imponerende trækpakke.

Ford Expedition

Ford Expedition er en populær model, der kan passe til din familie og trække din trailer eller autocamper. Denne model blev rangeret blandt de bedste SUV'er med det bedste bugsering af U. S. News og World Report. Den kan prale af en maksimal bugseringskapacitet på 9.300 lbs.

2018 Black Ford Expedition
2018 Black Ford Expedition

Toyota RAV4 Trail

Denne populære 2018-model tilbød en imponerende bugseringskapacitet på 3.500 lbs. Den blev vist blandt de bedste 2018-køretøjer med overraskende bugseringskapacitet af The Car Guide.

2018 Toyota RAV4
2018 Toyota RAV4

Audi Q7

Med på en liste i MotorTrend havde Audi Q7 en imponerende bugseringskapacitet på 7.700 lbs. Og det var i stand til at gøre dette med en mindre motorstørrelse end nogle konkurrenter.

2018 Audi Q7 udstillet
2018 Audi Q7 udstillet

Lincoln Navigator

Lincoln Navigator fra 2018 var også fundet på U. S. New's liste. Denne 3,5 liters motor havde en trækkapacitet på 8.700 lbs.

2018 Lincoln Navigator
2018 Lincoln Navigator

Jeep Cherokee

Hvis du taler om populære køretøjer til bugsering og til at komme rundt, kan du ikke glemme jeepen. Denne model har en trækkapacitet på 2.000 lb. og ser cool ud. Den blev også opført som fjerde blandt populære SUV'er af CarMax.

2019 Jeep Cherokee udstillet
2019 Jeep Cherokee udstillet

Find din bugserings-SUV

Listen ovenfor ridser kun overfladen af de SUV'er på markedet, der kan gøre alt det tunge løft for din familie. Uanset hvad dine stilpræferencer er, er der en SUV, der kan trække dine ting, så de passer til dit budget.