Nummer 4 Betydning i Feng Shui

Indholdsfortegnelse:

Nummer 4 Betydning i Feng Shui
Nummer 4 Betydning i Feng Shui
Anonim
Bogtryk 4'er
Bogtryk 4'er

I feng shui anses tallet 4 for at være uheldigt, da ordet lyder som det kantonesiske ord for død. Dette er den eneste grund til, at den kaldes uheldig. Kineserne undgår at bruge tallet 4 på alle områder af livet og ønsker ikke at invitere uheldet i forbindelse med dette nummer.

Overtro af nummer 4 betydning i Feng Shui

Overtroen omkring tallet 4 er så udbredt i Kina, at folk går til nogle ret ekstreme længder for at undgå at bruge det. Eksempelvis undgås tallet 4 ved nummerering af etager i bygninger. Elevatorknapper viser simpelthen ikke et nummer 4, da det etagenummer springes over og bliver til etage 5. Faktisk ville det være svært at finde en 4 i enhver offentlig bygning eller hvor som helst i offentligheden.

Ingen nummer 4 for personlige numre

Kineserne undgår at få tildelt numre med tallet 4, såsom en adresse eller et ID-nummer. Undgåelsen går endnu dybere. Tallet 4 undgås, når man får et telefonnummer, kørekort eller et kørekort.

Kulturel undgåelse af nummer 4

Stigmatiseringen af uheld forbundet med tallet 4 i feng shui er drevet af den kulturelle tro på, at tallet er det værste tegn på uheld, især hvis du tilfældigvis er bundet til tallet. For eksempel undgår virksomheder at have tallet 4 i nogen af deres numre, såsom bankkonti, forretnings-id-numre, telefoner, etagenumre eller produkter, de fremstiller eller bruger. Tænk på tallet 4 som en pest, som ingen ønsker at have noget med det at gøre.

Nummer 4 og gaveuddeling

Det betragtes som et dødsønske, hvis du giver en gave, der har nummer fire, såsom en heldig bambusplante med 4 stilke. I Kina vil du simpelthen ikke se en heldig bambus med kun 4 stilke. Det betragtes som ekstremt uhøfligt at give nogen fire gaver. Du skal give enten tre eller fem. Kort sagt, hvis du giver en gave på fire, såsom en halskæde med fire diamanter, vil den person, der modtager gaven, tage det som en besked om, at du ønsker, at de skal dø.

Husnumre med nummer 4

Det er lige meget, om dit husnummer kun har ét nummer 4 eller en serie af nummer 4 i sig, det er stadig uheld. Du kan svække det uheld ved at omkranse husnummeret med rødt. Det menes, at dette farvesymbol på ild vil brænde enhver uheld væk, mens cirkelformen vil indeholde de onde energier fra det uheldige tal. En anden kur er at bruge et husnummerskilt, der er cirkulært eller ov alt.

Fødselsdatoer og Kua nummer 4

Du skal ikke gå i panik, hvis du har et nummer 4 i din fødselsdato, eller dit kua-nummer er 4. Det er ikke numre, du kan kontrollere som en adresse eller et telefonnummer.

Fødselsdatoer med nummer 4

Du skal være realistisk, når du overvejer feng shui og tallet 4. Husk, at tallet 4 betragtes som uheld på grund af det kantonesiske sprog. Hvordan lyder tallet 4 på dit sprog? Chancerne er, at det ikke er døden eller noget, der betragtes som uheldigt.

Kua nummer 4

Kua-tallet 4 har gunstige og uheldige retninger ligesom de andre kua-numre, så du bør fokusere på de gunstige retninger og drage fuld fordel af de positive energier i disse fire retninger.

Forekomster af neutr alt tal 4

Tallet 4 betragtes som nærmest et tabubelagt tal. Der er dog tilfælde af, at det er godartet inden for feng shui.

Fire søjler

Der er fire søjler (Bazi), der bruger din fødselsmåned, dag, år og fødselstidspunkt til at bestemme din skæbne.

Fire årstider

De fire årstider forår, sommer, efterår og vinter genkendes i feng shui. Årstiderne er en naturlig cykling af livet og hverken gunstige eller uheldige.

Forstå nummer 4 betydning i Feng Shui

Tal har en væsentlig betydning i feng shui. Du kan bruge feng shui til at afhjælpe og forstå, hvordan kineserne ser nummer 4.

Anbefalede: