9 citroner i en skål: Kraften til at rense & Uplift

Indholdsfortegnelse:

9 citroner i en skål: Kraften til at rense & Uplift
9 citroner i en skål: Kraften til at rense & Uplift
Anonim
Citroner I Skål På Tallerken Med Blomster Bag
Citroner I Skål På Tallerken Med Blomster Bag

9 citroner i en skål menes at være gunstige i nogle feng shui-praksis. Nogle feng shui-udøvere sværger til at bruge 9 citroner i en skål for at tiltrække rigdom og fjerne negativ energi.

Hvorfor putter du 9 citroner i en skål?

Teorien bag at putte 9 citroner i en glasskål er todelt. Den første er de rensende egenskaber, der tilskrives citroner, og den anden er de gunstige energier af tallet 9.

Citroners desinficerende egenskaber

Citroner er kendt for deres desinficerende og høje syreværdier. Citron er blevet brugt som en del af rengøringsløsninger i århundreder.

Citroners sundhedsmæssige fordele

At drikke citronsaft i vand er en kendt sundhedsfordel. C-vitaminet i citron hjælper med at styrke dit immunforsvar.

Kvinde indkøber friske citroner
Kvinde indkøber friske citroner

Hvad symboliserer citroner?

For nogle feng shui-udøvere repræsenterer citroner rensemidler og renser for sha chi (negativ chi). Da citronerne sidestilles med kraftige gavnlige effekter på dit miljø, bruges de som redskaber til at neutralisere negativ chi-energi i dit hjem. Citronerne baner vejen for lovende chi-energi til at komme ind og bevæge sig i hele dit hjem.

Sha Chi energi og rensende egenskaber af citroner

Mange moderne feng shui-udøvere mener, at citroner fungerer som de sorte fisk i det traditionelle feng shui-akvarium. Ligesom den sorte fisk, der absorberer sha chi-energien og dør, menes citronerne at tjene som magneter, der tiltrækker og absorberer sha chi.

Bevis på, at citroner absorberer Sha Chi

Teorien for citroner, der absorberer sha chi, siger, at når et hus har negativ energi, vil citronerne rådne og endda gro mug. Men det antages dog, at hvis dit hus har god chi-energi, vil citronerne tage længere tid om at henfalde og simpelthen tørre op, uden at rådne og støbe.

9 Citroner Feng Shui Betydning

I feng shui er tallet 9 lovende. Faktisk anses nummer 9 for mere end bare held og lykke; Det betragtes som stort held!

Hvorfor bruges 9 citroner i en skål

Nummer 9 repræsenterer velstand og fremtiden. I tidsdimensionen feng shui (flyvende stjerner) omtales den flyvende stjerne nummer ni ofte som den storhjertede stjerne, da den giver lovende energier som den lilla stjerne.

Nummer 9 forstørrer energierne

Det er vigtigt at forstå, at den flyvende stjerne nummer 9 er vilkårlig. Dette betyder, at det vil udvide og formere god og dårlig formue uden favorisering. Hvis energien, den forstørrer, kommer fra en ondsindet stjerne, der styrer en sektor i dit hjem, såsom den sorte stjerne nummer 2 (sygdom) eller den gule stjerne nummer 5 (uheld/vold), så forstørres disse energier.

Sådan fungerer 9 citroner Feng Shui

Det er nemt at se, hvordan de lovende energier forbundet med citroner kan forstørres med tallet 9. Når du placerer 9 citroner i en skål, skaber du en fantastisk kombination af lovende chi-energier.

Bord med udskårne citroner og skal på træbord
Bord med udskårne citroner og skal på træbord

Hvad betyder 7 citroner i en skål?

Nogle mennesker vælger at bruge 7 citroner i en skål i stedet for 9. Når du kun bruger 7 citroner, trykker du på det tal, der betyder held for sundheden.

Lykkesektorer for 9 citroner i skålplaceringer

Du kan placere en skål med 9 citroner i en del af dit hjem for at tiltrække lovende energier og fjerne negative energier. Du ønsker at overveje elementerne i hver sektor, og hvordan de vil interagere med citronenergierne. Du vil højst sandsynligt gerne undgå at placere i de sydlige (brand), vestlige (metal) og nordvestlige (metal) lykkesektorer, da ild brænder og metal skærer. De andre elementer vil symbolsk hjælpe med pleje og vækst af frugt, som citroner.

  • Øst (træelement) sundhedslykke.
  • Sydøst (træelement) rigdom held.
  • Sydvest (jordelement) for kærlighed og held i forholdet.
  • Nordøst (jordelement) for uddannelse held.
  • Nord (vandelement) for karriereheld.

Ulykkelig nummer 4 og citroner

Du bør undgå kun at bruge 4 citroner. I feng shui er nummer 4 et uheldigt tal, da det lyder som ordet for død. Faktisk har 4-tallet et så dårligt ry, at folk undgår at købe boliger med tallet 4 i hjemmeadressen samt telefonnummer, bankkonto, kørekort og andre vigtige numre, der bruges i hverdagen. Det er langt nemmere og mere gunstigt at holde sig til nummer 9 til din citronskærm.

Måder at vise 9 citroner i Feng Shui

Du er ikke begrænset til at vise citroner i en skål. Du kan bruge apotekerglas eller glasvaser til at skabe lovende citronudstillinger.

Placer 9 citroner i en skål på spisebordet

Den mest gunstige placering af dine 9 citroner i en skål er spisebordet. Du kan placere skålen med citroner som et midtpunkt til dit spisebord. Hvis du har et spejl, der afspejler dit bord, vil du fordoble overfloden og held og lykke med de 9 citroner.

9 citroner i skål på kontoret

Du kan vise 9 citroner i en skål eller vase på dit kontor. Du kan placere de 9 citroner i den sydøstlige (rigdom) eller nordlige (karriere) sektor af dit kontor.

Alternative displays til 9 citroner i en skål

Du kan bruge et par glasvaser eller piedestalkompotter med 9 citroner i hver. Placer en vase eller kompot på hver side af en skål hvidløg. I feng shui betragtes hvidløg som det ideelle bordcenter for rigdom. De dobbelte 9 citroner vil forstørre hvidløgets held-energi.

Placer på en bakke

Du kan lægge 9 citroner på en rund bakke. Du vil måske inkludere noget af citrontræets løv, så længe du fjerner de torne, der findes i de fleste citronsorter, da de skaber giftpile.

9 citroner og citronblomster

Du kan bruge rigtige kviste af citronblomster i en glasvase med de 9 citroner som vasefyld til at støtte kvistene. Den søde aroma af citronblomster vil parfumere luften, og du vil blive overrasket over den øjeblikkelige overgang i dit værelses energi.

Citroner og andre citrusfrugter

Du kan andre citrusfrugter med dine 9 citroner i en skål. Citrusfrugter anses for at være gunstige i feng shui, så vær ikke bange for at tilføje appelsiner og limefrugter til dine 9 citroner.

Citrus i skål
Citrus i skål

Kan du bruge falske citroner til Feng Shui?

Du kan bruge falske citroner i en feng shui-skærm, der er symbolsk for energien i rigtige citroner. Du vil ikke få de samme fordele ved ægte citroner og deres rigelige energier, men hvis du ikke vil være på vagt og erstatte frugten, når den ældes og fordærves, så er det bedre at bruge falske citroner udelukkende som en symbolsk gestus.

9 citroner i en skål til lovende Feng Shui

Du kan beslutte dig for at prøve at placere 9 citroner i en skål for at høste de gavnlige energier, som denne lovende kombination bringer til dit hjem. Du bør tjekke frugten dagligt og erstatte eventuelle rådnende citroner, så grupperingen altid er frisk.

Anbefalede: