7 mest værdifulde Star Wars-samlekort, der er tusindvis værd

Indholdsfortegnelse:

7 mest værdifulde Star Wars-samlekort, der er tusindvis værd
7 mest værdifulde Star Wars-samlekort, der er tusindvis værd
Anonim

Tjek din samling for disse værdifulde Topps Star Wars-samlekort fra den originale filmserie.

Star Wars-samlekort - Getty Redaktionel brug
Star Wars-samlekort - Getty Redaktionel brug

Siden 1977 er mennesker blevet transporteret gennem magien i George Lucas' banebrydende filmserie Star Wars og alt det samlerobjekt, der følger med. Alle har sikkert fantaseret om at danse med til den lynlåste cantinamusik og bruge et lyssværd til at skære gennem stormtropperne.

Selv om vi ikke kan udnytte The Force som Luke Skywalker, kan vi samle et lille stykke af Jedi og virksomheden i form af licenserede samlekort. Og hvis dine Star Wars-indsamlingsdage ligger bag dig, og du ønsker at rydde op, kan disse samleobjekter være en fantastisk måde at tjene penge hurtigt på online, eftersom Star Wars-kortværdierne har holdt sig konstant høje gennem årene.

Mest værdifulde Star Wars-kort fra langt, langt væk

Mest værdifulde Star Wars-samlekort Seneste salgspris
1977 Topps C-3PO-fejl 490$
1977 Topps Luke Skywalker $55, 255
1977 Topper The Little Droid, Artoo-Detoo 4$, 194
1977 Topps Wonder Bread Card Jawas $13, 500
1977 Topps Prinsesse Leia Organa 4$, 850,97
1977 Topps Space Pirate Han Solo $6, 335,67
2017 Topps 40-års jubilæums-signerede kort $2, 900

I en galakse langt, langt væk, kaldet online-auktionskredsløbet, blev Star Wars-samlekort solgt for hundreder til tusindvis af dollars stykket. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at hoppe på et rumskib og rejse et par lysår for at komme med i handlingen. Uanset om du er en benhård Lucas-filmfan eller dine forældre var en del af den originale Star Wars-generation, kan du udnytte disse enorme overskud, hvis du har tidlige Star Wars-samlekort. Med billeder, der er rodfæstet i pop-bevidstheden, kan disse Star Wars-samlekort give en pæn krone.

1977 Topps C-3PO-fejl

1977 Topps C-3PO fejl
1977 Topps C-3PO fejl

Alles elskelige angst-drevne droid, C-3PO, har en af de mest underholdende faux-pas fra det 20. århundrede. Udgivet (og hurtigt tilbagekaldt) i 1977 af Topps, den største producent af handelskort, viser C-3PO's grønne-kantede kort ham i en stenet bolig på Tatooine. Den unægtelig antydende fejl gør kortet til en favorit blandt samlere, og gennemsnitlige karakterer kan sælges i de lave hundrede. For eksempel blev dette par af fejl- og ikke-fejlkortene med mint 9-tilstand for nylig solgt for $490 på eBay.

1977 Topps Luke Skywalker

1977 Topps Luke Skywalker
1977 Topps Luke Skywalker

Den mytiske helt og Jedi-kriger, hvis rejse alle forelskede sig i under Star Wars: A New Hope, Luke Skywalker er grunden til, at Star Wars var lige så vellykket, som det var. På trods af at være sat på sidelinjen til mørkere karakterer som Darth Vader og sarte oprørere som Han Solo, har Luke Skywalker naturligvis en særlig plads i samlerhjerter, hvis hans 1977 Topps rookie-kortsalg er noget at gå fra. Omkranset af en blå baggrund med hvide stjerner står Luke i stormtrooper-kostumet og ser ud fra skærmen.

Ifølge PSA kommer den reelle værdi med disse kort i deres stand. Nær mint 8-kort er omkring $1.350 værd, mens kun to grader højere, en perle mint 10, er værd $25.000. Nogle gange kan du endda få folk til at sælge dem for mere end det, som denne eBay-sælger, der solgte deres perle myntekort til $55.255.

1977 Topper The Little Droid, Artoo-Detoo

1977 Topps The Little Droid, Artoo-Detoo
1977 Topps The Little Droid, Artoo-Detoo

På trods af kun at tale gennem bip og boop, er Artoo-Detoo en elsket karakter fra serien, der rejser fra prequels til hovedserien og videre. Dette kort fra 1977, pyntet med den samme stjerneklare blå baggrund, har et portræt af Artoo på Tatooine. Selvom det ikke indbringer helt så mange penge, som Luke Skywalkers gør, er det bestemt et af de bedste ved de originale kort. For nylig er det mest solgte Artoo-kort en perle mint 10, der blev solgt for $4.194 på eBay.

1977 Topps Wonder Bread Card Jawas

Selvom Topps skabte disse tilstødende Star Wars-kortsæt specifikt til Wonder Bread-produkter, har ingen af kortene Topps-navnet. Der var 16 kort i alt til denne unikke kampagne, og for at få kort, der var i ubøjet stand, var du nødt til at gå ud af din måde at sende en formular, hvor du bad om dem. På grund af de kort, der kommer ind, du ved, brød, gør det at finde perle mynte 10-kort desto sjældnere. For nylig var den dyreste perle mint 10 at sælge et Jawas-kort, der blev solgt på en PWCC-auktion for $13.500.

1977 Topps Prinsesse Leia Organa

Prinsesse og general Leia Organa er en af de mest elskede karakterer fra serien; hun er central i kampen mod imperiet. En af de tre vigtigste karakterer, hendes første Topps-kort med blå kant, ser hende bære de berygtede 'space buns' og den hvide kjole fra den originale film. I lyset af Carrie Fishers bortgang er hendes oprindelige kortværdier steget støt (dog ikke helt til Luke Skywalker-niveauer endnu). Senest blev et perle mint 10-kort solgt på eBay for 4.850,97 USD.

1977 Topps Space Pirate Han Solo

Harrison Ford stjal showet og teenagehjerter over alt, da han bragede ind på skærmen i Millenium Flacon. Han Solo, en elskelig slyngel, har nogle seriøse dy-hard fans derude, som holder hans karakters arv i live (på trods af hans kontroversielle død i senere film). Når det kommer til det originale Topps-kort med blå kanter (en usædvanlig horisontal orientering), får du mest værdi ud af mint 9 og 10-kortene, med dem under det, der sælges for omkring $50-$100. Tag for eksempel denne perle mint 10. Den blev solgt på eBay i 2021 for 6.335,67 USD.

2017 Topps 40-års jubilæums-signerede kort

2017 Topps 40-års jubilæums autograferede kort
2017 Topps 40-års jubilæums autograferede kort

I 2017, for at fejre Star Wars' 40-års jubilæum, udgav Topps en ny samling af samlekort med deres ikoniske karakterer, som hver bærer signaturen fra den person, der spillede karakteren i filmen. Det største trækplaster for disse kort er deres autografer, og dem, der sælges for flest, har en tendens til at være af de store navngivne skuespillere som Mark Hamill og Harrison Ford. Mindre kendte skuespillerkort kan sælges for så lidt som $10, men de større navne kan sælges i de lave tusinder. Tag dette Han Solo-kort fra samlingen signeret af Harrison Ford; den blev for nylig solgt for 2.900 USD på eBay.

Værdifulde ting at se efter i Star Wars-samlekort

Folk har købt og solgt samlekort i årtier, men i de seneste år har der ikke været nogen nye kortserier, der virkelig imponerede offentligheden, som så mange fra 1970'erne til 1990'erne gjorde. Så det giver mening, hvordan du kan være lidt uklar med hensyn til, hvad der gør et kort værd; her er et par ting, du skal kigge efter i Star Wars-samlekort, der har potentialet til at sælge for et højt beløb i dollars.

  • De 330 originale Topps-kort fra 1977- I forbindelse med den første film udgav Topps 330 forskellige kort til Star Wars-serien. Star Wars-samlere begærer disse kort, og de kan sælge for hundreder eller tusindvis af dollars afhængigt af deres karakter.
  • Mint conditions - I handelskortverdenen betyder tilstand alt, og det er det, der tilføjer et par nuller til den endelige pris. Hvis du sørger for at vælge kort med flotte farver, ingen pletter og ingen rivning/foldning, vil du give dig en bedre chance for at få en højere karakter og et bedre overskud.
  • Autografer - Autografer (så længe de er autentiske) giver altid noget ekstra til et samlekort, og folk vil bruge flere penge på et kort med en kendt persons/ skaberens signatur, end de ville på noget uden den.

Lad kortene transportere dig til en anden verden

Star Wars-samlekort, som så mange andre Star Wars-samlerobjekter, er en sjov måde for folk at få en håndgribelig del af filmene, som de elskede så højt. Og selvom du aldrig har været særlig Star Wars-fan - eller er klar til at bryde dine phasers ud og kæmpe "Star Trek is better" -kampen - er vi sikre på, at du vil få noget glæde ud af at tjene hurtigt på disse populære samleobjekter. Bare sørg for ikke at vente for længe. Intet er garanteret i indsamlingsverdenen, og de høje Star Wars-kortværdier er muligvis ikke høje for evigt.

Kan du ikke få nok af Star Wars samleobjekter? Tjek de mest værdifulde Star Wars actionfigurer og legetøj.

Anbefalede: